IMEI، شماره سریال چندرقمی موجود در گوشی های موبایل می باشد که برای ایجاد ارتباطات شبکه ای از جمله اتصال به شبکه های مخابراتی کاربرد دارد. گاها پیش می آید که به دلایلی سریال IMEI گوشی پاک می شود یا به عبارتی نامعتبر می گردد. در این موقع وارد کردن سریال IMEI اورجینال روی گوشی نیاز پیدا می کند. در این آموزش نحوه فلش یا ترمیم سریال IMEI روی گوشی های مبتنی بر چیپست MediaTek را به شما آموزش می دهیم. امید است که مفید واقع شود.

توجه: لطفا قبل از استفاده از این نرم افزار به نکات زیر توجه فرمایید:

ـ این نرم افزار برای کاربرانی کاربرد دارد که پس از دانلود رام (بخصوص از ان اس موبایل) و نصب یا فلش آن، سریال نامبر IMEI گوشی آنها پریده و نامعتبر می گردد. لذا ان اس موبایل مسئولیت عواقب استفاده نادرست از آن را برعهده نمی گیرد.

ـ از این نرم افزار می توان فقط برای ترمیم سریال گوشی های دارای چیپست مدیاتک Mediatek استفاده نمود و بر روی سایر چیپستها کار نخواهد کرد. لذا قبل از دانلود و نصب برنامه، آگاهی از مدل چیپست گوشی تان الزامی است.

ـ با توجه به نیاز نرم افزار به فایلهای دیتابیس رام اورجینال گوشی، استفاده از سریال غیر اصلی گوشی در این نرم افزار میسر نبوده و تنها سریال اصلی موجود روی کارتن گوشی یا پشت و زیر باتری آن رایت خواهد شد.

آموزش تغییر یا وارد کردن سریال IMEI با استفاده از SN Write Tool:

ـ ابتدا با استفاده از لینک زیر آخرین نسخه نرم افزار SN Write Tool را دانلود کرده و در کامپیوتر خود اکسترکت نمایید:

دانلود SN Writer Tool v1.1924.00 برنامه فلش و ترمیم سریال IMEI

ـ حال از محل اکسترکت شده برنامه، فایل SN Writer.exe را اجرا کنید.

1

ـ زمانی که برنامه را اجرا نمودید با صفحه زیر روبرو خواهید شد:

sn.write.tool.s1

ـ حال روی گزینه ComPort کلیک کرده و گزینه USB VCOM را انتخاب نمایید.

3

ـ در ادامه روی Target Type کلیک کرده و اگر می خواهید IMEI را روی گوشی هوشمند وارد کنید گزینه Smart Phone را انتخاب نمایید. در غیر این صورت باید گزینه های دیگر را انتخاب نمایید.

4

ـ حال روی دکمه System Config کلیک نمایید.

5

ـ در پنجره باز شده گزینه های IMEI، BT Address و Wifi Address را انتخاب کنید.

6

ـ اگر گوشی شما دوسیم کارته است پس باید گزینه Dual IMEI را نیز انتخاب نمایید (اگر گوشی تان تک سیم می باشد نیازی به تیک این گزینه نیست).

7

ـ حال در زیر گزینه Database File فایلهای مورد نیاز برای MDI_DB و AP_DB را وارد کنید. این دو فایل در پوشه رام گوشی قرار دارند.

8

ـ در این بخش روی گزینه Save کلیک کنید.

9

ـ حال روی Start کلیک کنید.

10

ـ در ادامه در پنجره Scan Data، اطلاعات مورد نیاز شامل IMEI_1، IMEI_2، Bluetooth Address و Wifi Address را وارد نموده در نهایت روی OK کلیک کنید.

11

ـ حال گوشی خود را خاموش کرده و باتری را خارج نمایید. در ادامه پس از قرار دادن دوباره باتری می توانید توسط USB گوشی خود را به کامپیوتر متصل نمایید.

ـ زمانی که فلش IMEI به پایان رسید پیامی سبز رنگ با عنوان Pass ظاهر خواهد شد که نشانگر موفق بودن عملیات می باشد.