IMEI، شماره سریال چندرقمی موجود در گوشی های موبایل می باشد که برای ایجاد ارتباطات شبکه ای از جمله اتصال به شبکه های مخابراتی کاربرد دارد. گاها پیش می آید که به دلایلی سریال IMEI گوشی پاک می شود یا به عبارتی نامعتبر می گردد. در این موقع وارد کردن سریال IMEI اورجینال روی گوشی نیاز پیدا می کند. در این آموزش نحوه فلش یا ترمیم سریال IMEI روی گوشی های مبتنی بر چیپست یا پردازشگر کوالکوم Qualcomm را به شما آموزش می دهیم. امید است که مفید واقع شود.

توجه: لطفا قبل از استفاده از این نرم افزار به نکات زیر توجه فرمایید:

ـ این نرم افزار برای کاربرانی کاربرد دارد که پس از دانلود رام (بخصوص از ان اس موبایل) و نصب یا فلش آن، سریال نامبر IMEI گوشی آنها پریده و نامعتبر می گردد. لذا ان اس موبایل مسئولیت عواقب استفاده نادرست از آن را برعهده نمی گیرد.

ـ از این نرم افزار می توان فقط برای ترمیم سریال گوشی های دارای چیپست یا پردازنده کوالکوم Qualcomm استفاده نمود و بر روی سایر چیپستها کار نخواهد کرد. لذا قبل از دانلود و نصب برنامه، آگاهی از مدل چیپست گوشی تان الزامی است.

ـ با توجه به اختصاصی بودن سریال IMEI برای چیپست های مختلف، استفاده از سریال غیر اصلی گوشی در این نرم افزار میسر نبوده و تنها سریال اصلی موجود روی کارتن گوشی یا پشت و زیر باتری آن رایت خواهد شد.

آموزش وارد کردن سریال IMEI با استفاده از Qualcomm Smartphone Write IMEI Tool:

ـ ابتدا با استفاده از لینک زیر آخرین نسخه نرم افزار Qualcomm Smartphone Write IMEI Tool را دانلود نموده و بر روی کامپیوتر خود اکسترکت نمایید:

دانلود Qualcomm Smartphone Write IMEI Tool v1.01 ترمیم سریال IMEI گوشیهای کوالکوم

ـ حال از لینک زیر درایور مربوط به گوشیهای کوالکوم (Uniscope Qualcomm Driver) را دانلود کرده و در صورت نیاز از طریق Device Manager نصب نمایید:

دانلود

[downloadcount link=”https://dl.nsmobile.ir/upload/files/drivers/uniscope_qualcomm_driver_v1.0.1_www.nsmobile.ir.zip”]

ـ برنامه دانلود شده را اجرا نمایید.

ـ در صفحه ظاهر شده روی گزینه Settings کلیک کرده و ustest را وارد کنید تا لاگین شوید.

ـ در پنجره Settings، اگر گوشی تان تک سیم کارته است گزینه Write IMEI1 را تیک بزنید و اگر آن دو سیم کارته است تیک گزینه Write IMEI2 را هم بزنید، در ادامه روی OK کلیک کنید.

ـ حال نوع COM Port را USB انتخاب کرده و در کادر پایینی سریال IMEI مربوط به گوشی تان را وارد کنید.

(توجه: شماره سریال IMEI معمولا روی جعبه گوشی یا پشت گوشی زیر باتری قرار دارد)

ـ حال گوشی را ریستارت کرده و با استفاده از کابل به کامپیوتر متصل نمایید.

ـ حال روی گزینه Write1 کلیک کنید تا رایت IMEI آغاز شود.

ـ زمانی که فرآیند رایت IMEI به اتمام رسید شما در کادر سبز رنگ گزینه Pass را مشاهده خواهید نمود که به معنی موفق آمیز بودن فرآیند می باشد.

ـ در پایان گوشی را از کامپیوتر جدا کرده و آن را ریستارت نمایید.

ـ امیدواریم آموزش فوق مفید واقع شود 🙂